Om oss

Mjøsbetong AS ble etablert mai 1989 av Olav Finstad.

Vi er INNLANDETS største forhandler for produkter beregnet på hage og utemiljø. Belegningsstein, kantstein, støttemurer og dekormateriale går unna i stort tempo i sesongen. I tillegg produserer vi og selger betongkummer til entreprenører og kommuner. Dette produserer vi på vår avdeling i Grue. Dreneringsrør til landbruket og plastrør generelt er populære produkter.

Vi er 10 ansatte. Vårt nedslagsfelt er hovedsaklig Mjøsområdet og Hedmark fylke, men våre tre vogntog med kran distribuerer gjerne varer til hele Østlandet.

I Mjøsbetong arbeider det mennesker med ideer, engasjement og kompetanse. Sett oss gjerne på prøve, vi løser din utfordring etter beste evne. Mars 2011 ble Mjøsbetong miljøsertifisert gjennom Stiftelsen Miljøfyrtårn.


Fokuset vårt er PRISER - UTVALG - SERVICE - KOMPETANSE


MILJØPOLICY MJØSBETONG AS, AVDELING OTTESTAD

Vår filosofi er at vi skal drive en sunn virksomhet preget av ansvar for ansatte, samfunn og miljø. Vi skal kontinuerlig forbedre vårt miljøarbeid og legge til rette for at miljøaspektene ivaretas. Vi arbeider for at våre produkter og tjenester skal ta hensyn til miljøet ved at vi stiller krav om at våre leverandører er miljøbevisste.