Produktkategorier

Systemblokk 20 cm helblokk

Antall i pakning: 48

62 kr

Pris per STK

Varenummer: 52001100Kategorier: Systemblokk, 20 cmLagersted: Ottestad, Kirkenær
Vekt 20,00 kg
Enhet

STK

Antall i pakning

Unikt Låsessystem!

 

Systemblokk er ikke bare en bygningsblokk. Med Systemblokk lager du like gjerne en støttemur, en trappenedgang eller ett svømmebasseng. Den passer perfekt til  innvendige delevegger, lydvegger og brannskillevegger i både små og store prosjekter. Blokka leveres i både 20- og 30 cm bredde, og dekker dermed de fleste behov.

Husk! Systemblokk er eneste forskalingsblokk på markedet, kan du stable full etasjehøyde før utstøping. Best totaløkonomi får du med Systemblokka!

Med det patenterte not- og fjærsystemet, de ulike blokktypene samt sporene for armering gjør dette byggingen til en lek! Som grunnmur, til uthus, tilbygg, driftsbygninger, garasjer, støttemurer – hva enn det måtte være!

Systemblokk 20 cm er den beste og mest solide måten å bygge en betongvegg på. Systemblokk har et not- og fjærsystem som gjør byggingen til en lek.

Systemblokken kan stables opptil 240 cm i høyden før du fyller betong, og det går kun 80 liter betong per m2.

Den kan brukes til garasje, svømmebasseng, ringmur og til alle plasser det måtte trenges en betongvegg

Som eneste blokk på markedet kan Systemblokk 20 cm tørrstables opptil 240 cm i høyden før den fylles  med betong. Systemblokk 30 cm kan tørrstables til 400 cm før utstøping og videre stabling.

De kraftige vangene i blokken gjør den ikke bare til den mest solide blokken på markedet, men også til blokken med det laveste betongforbruket.